Twee jaar geleden, in juni 2018, lanceerden wij deze website: Schuinschrijvers.nl. Twee schrijvers, één missie: elke week een column produceren om onze eigen creativiteit kwijt te kunnen en onze talenten te tonen aan de wereld. We maakten zelf de website, lieten ons fotograferen en bedachten een plan.

Sindsdien hebben we elke week een column gepubliceerd, en zelfs een paar gastcolumnisten mogen verwelkomen. Hoewel: in de zomer van 2019 namen we een paar weken vakantie en op tweede paasdag 2020 moesten we volstaan met een paasgroet. Soms gaat de tijd sneller dan je wilt en een schuinschrijver is ook maar een mens. Hoe dan ook: inmiddels zijn we dus twee jaar bezig én… de komende column is nummer 100! Dat vraagt om een traktatie.

Gelukkig zijn de terrassen weer open, dus konden we proosten op ons succes. Daarnaast hebben we een cadeautje voor jullie, de lezers, bedacht. Een dubbelcolumn! Maandagochtend vind je een column van Linda, maar we willen je vragen eerst nog eens deze column van Tim te lezen, uit 2018. Deze column, getiteld “Eigenwijs: Wim”, staat al sinds het begin op de site en is dan ook het best bekeken. Linda heeft zich voor haar jubileumcolumn laten inspireren door deze column van Tim. Het resultaat zie je maandag, 15 juni. De week erop zal Tim op zijn beurt zijn column baseren op Linda’s meest bekeken column, namelijk “Bier met hindernissen”.

Met grote dank aan alle lezers die ook regelmatig reageren, liken en delen. Het is elke week weer een feestje om voor jullie te schrijven!


2 reacties

192261eh · 15 juni 2020 op 09:17

Gefeliciteerd met jullie jubileum. Altijd erg leuk om jullie columns te lezen. Op naar het volgende jubileum. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.